Välkommen till Primus Juridik

Våra kunder är privatpersoner, företag och organisationer.

Våra ledord är; kvalité, diskretion & kostnadseffektivitet.

Den första kontakten med oss alltid kostnadsfri. Det innebär att du i lugn och ro ges möjlighet att presentera din fråga/problemet för oss. Därefter kan du välja om ni önskar ett fast arvode eller bli debiterad utifrån en fast timkostnad. Det fasta priset beräknas utifrån hur komplicerad och invecklad tjänsten är du efterfrågar är. Väljer ni att samarbeta med Primus Juridik återkommande och på längre sikt blir prisbilden naturligtvis en helt annan.

Välkommen!

Vill du ha en kostnadsfri bedömning av ditt ärende? Kontakta oss idag →

Eller ring oss på 072-20 30 230

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *