Expertområden

Nedan följer några av de områden där vi besitter fördjupad kunskap.
Skulle vår firma inte kunna hjälpa dig med ett specifikt rättsområde, kan vi säkerligen rekommendera någon av våra samarbetspartners. Därav kan du vända dig till oss med de flesta frågor av juridisk karaktär.

Familjerätt
Vi kan hjälpa dig med bouppteckning, testamente, gåvobrev, arvstvist, äktenskapsförord, samboavtal, bodelning, skilsmässa, vårdnadstvist etc.

Arbetsrätt
Vi kan hjälpa dig i egenskap av arbetsgivare eller anställd i arbetsrättsliga frågor. Arbetsrätt är ett mångbottnat område som berör och reglerar de flesta situationer som kan uppstå på en arbetsplats. Här regleras rättigheter och skyldigheter du har som arbetsgivare eller medarbetare.

Konsumenträtt
Som konsument är du allt som oftast i underläge. Uppstår det en tvist gällande en vara eller tjänst  du införskaffat bör du kontakta juridisk expertis. I de fall om tvisten gäller en betydande summa. Vi kan förklara vilka rättigheter du har, och bistå dig vid en eventuell förhandling eller förlikning. På så sätt maximerar du dina chanser att bli framgångsrik i tvisten. Är du säljare eller den som utfört tjänsten och ställs du i denna roll inför en reklamation, så är du naturligtvis alltid välkommen till Primus Juridik.

Fastighetsrätt
Vi bistår dig vid frågor som dyker upp vid fastighetsförvärv och fastighetsöverlåtelse. Både i egenskap av säljare och köpare.

Försäkringsrätt
Är du inte nöjd med ersättningen från ditt försäkringsbolag och behöver hjälp med en överklagan, kan du vända dig till oss. Som försäkringsbolag kan du också vända dig till oss då vi har gedigen erfarenhet och rutin i rättsområdet.

Idrottsjuridik
Vi är en av få firmor som besitter expertis i detta rättsområde. Är du idrottare och skall skriva på ett kontrakt av något slag bör du för att minimera risken för obehagliga överraskningar längre fram ta hjälp av juridisk expertis. Det är lätt att i glädjeruset av att bli erbjuden ett kontrakt skriva på utan att sätta sig in i detaljerna. Ett misstag som allt som oftast blir ödesdigert. Vi hjälper dig att förstå exakt vad det är du förbinder dig att göra och ger förslag på korrigeringar som är mer fördelaktigt för dig.

    Genom att skicka detta meddelande samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge.